2431074755 Ζηλευτής 1, Τρίκαλα mikempillis@hotmail.com
hero image
 
ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΑΓΕΛΑΔΩΝ

Η εταιρία μας παράγει φυράματα που καλύπτουν όλη τη γκάμα αναγκών των αγελάδων σε κάθε στάδιο ζωής των ζώων. Επίσης παράγει ισορροπιστές, προμίγματα βιταμινών, ενισχυτικά. Πιο συγκεκριμένα :
 
 
 

224:

Φύραμα για αγελάδες γαλακτοπαραγωγής υψηλών επιδόσεων. Περιέχει υποπροϊόντα αλευροποιίας και αμυλοποιίας, ηλιάλευρο, βαμβακάλευρο, μίγμα βιταμινών και ιχνοστοιχείων, ενζυμικούς παράγοντές, προβιοτικά, ηλεκτρολύτες, αμινοξέα, γαλακτικά, αρωματικές και ορεκτικές ύλες, σάκχαρα. Το φύραμά μας εγγυάται υψηλές αποδόσεις και είναι πλήρως εναρμονισμένο με τις αυξημένες ανάγκες των ζώων στη συγκεκριμένη περίοδο. 
Συσκευασία: σακί  40 κιλών 
ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΕΩΣ 4 ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

224ΞΠ: 

Φύραμα για αγελάδες ξηράς περιόδου. Περιέχει υποπροϊόντα αλευροποιίας και αμυλοποιίας, ηλιάλευρο, βαμβακάλευρο, μίγμα βιταμινών και ιχνοστοιχείων, ενζυμικούς παράγοντές, προβιοτικά, ηλεκτρολύτες, αμινοξέα, αρωματικές και ορεκτικές ύλες, σάκχαρα. 
Πρόκειται για μια πλήρως ισορροπημένη διατροφή για τις αγελάδες πριν τη γαλακτοπαραγωγική περίοδο. Το φύραμα καλύπτει πλήρως τις ενεργειακές ανάγκες της περιόδου βοηθώντας το ζώο να προετοιμαστεί για την απαιτητική περίοδο του τοκετού και της γαλουχίας. Οι αρωματικές και ορεκτικές ύλες που περιέχονται στο προϊόν μας εξασφαλίζουν την επιτυχή σίτιση του ζώου με ενεργοποίηση του μεταβολισμού και την αποφυγή μεταβολικών νόσων, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες συντήρησης και κυοφορίας του ζώου, προάγοντας τη καλή σωματική του κατάσταση.
Συσκευασία: σακί  40 κιλών 
ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΕΩΣ 4 ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

   

204: 

Ισορροπιστής υψηλής γαλακτοπαραγωγής για αγελάδες. Περιέχει υποπροϊόντα αλευροποιίας και αμυλοποιίας, πρωτεΐνες, φωσφορικό μονοασβέστιο, χλωριούχο νάτριο, μίγμα βιταμινών και ιχνοστοιχείων, ενζυμικούς παράγοντές, προβιοτικά, ηλεκτρολύτες, αμινοξέα, θειούχα, γαλακτικά, αρωματικές και ορεκτικές ύλες, σάκχαρα. 
Ο ισορροπιστής μας αποτελεί την ιδανικότερη λύση για την αύξηση της αποδοτικότητας του ζώου αφού ενισχύει το ανοσοποιητικό του σύστημα, μειώνοντας το παρασιτικό φορτίο, σταθεροποιώντας το PH της μεγάλης κοιλίας και  προστατεύοντας το πεπτικό του σύστημα. Επιπλέον συμβάλλει ενεργά στη βελτίωση της λειτουργείας του αναπνευστικού του συστήματος.   Με αυτό το τρόπο βελτιώνεται η υγεία και η γονιμότητα του ζώου οδηγώντας σε υψηλότερη γαλακτοπαραγωγή σε ποσότητα γάλακτος και περιεκτικότητα σε λιπαρά. 
Συσκευασία: σακί  25 κιλών & 30 κιλών
ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΕΩΣ 4 ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ


204ΞΠ:
Ισορροπιστής ξηράς περιόδου για αγελάδες. Περιέχει υποπροϊόντα αλευροποιίας και αμυλοποιίας, φωσφορικό μονοασβέστιο, χλωριούχο νάτριο, διττανθρακικό νάτριο, μίγμα βιταμινών και ιχνοστοιχείων, ηλεκτρολύτες, θειούχες ουσίες, αμινοξέα, σάκχαρα, αρωματικές και ορεκτικές ύλες λίπος By-Pass, ευστόμαχα, προβιοτικές ύλες, ανθρακικό ανθρακικό, ζαχαρομύκητες, φορέα. 
Ο ισορροπιστής καλύπτει πλήρως τις ανάγκες για ενέργεια και θρεπτικά συστατικά, του ζώου κατά την απαιτητική περίοδο πριν το τοκετό και την έναρξη γαλακτοπαραγωγής  

201Α: 

Ισορροπιστής πάχυνσης μόσχων. Περιέχει υποπροϊόντα αλευροποιίας και αμυλοποιίας, φωσφορικό μονοασβέστιο, χλωριούχο νάτριο, διττανθρακικό νάτριο, μίγμα βιταμινών και ιχνοστοιχείων, ηλεκτρολύτες, θειούχες ουσίες, αμινοξέα, σάκχαρα, αρωματικές και ορεκτικές ύλες λίπος By-Pass, ευστόμαχα, προβιοτικές ύλες, ανθρακικό ανθρακικό, ζαχαρομύκητες, φορέα. 
Ο ισορροπιστής μας προσφέρει γρήγορη και ισορροπημένη αύξηση βάρους, καλύπτοντας πλήρως τις ενεργειακές και θρεπτικές ανάγκες του ζώου, βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα χτίζοντας ένα γερό οργανισμό. Συνεισφέρει στη βελτίωση του μηρυκασμού και της μικροχλωρίδας στη μεγάλη κοιλία  και στηρίζει τη καλή λειτουργεία του ύπατος. Επιπλέον λόγω των ελκυστικών υλών που περιέχει ο ισορροπιστής με την ανάμιξη του στο υπόλοιπο σιτηρέσιο, βελτιώνει τις οργανοληπτικές ιδιότητές των ζωοτροφών εξασφαλίζοντας τη κατανάλωση της τροφής και ταυτόχρονα μειώνει το κόστος πάχυνσης για το κτηνοτρόφο.  
Συσκευασία: σακί  25 κιλών 
ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΕΩΣ 4 ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

   
 
 
   
 
  Επικοινωνίστε μαζί μας