2431074755 Ζηλευτής 1, Τρίκαλα mikempillis@hotmail.com
hero image
 
Μπίλλης Ζωοτροφές
Μπίλλης Μιχαήλ - Βιοτεχνία Παραγωγής Ζωοτροφών - Πτηνοτροφές - Τρίκαλα


 

Η εταιρία μας ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΜΠΙΛΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής και του εμπορίου σιτηρών και σύνθετων ζωοτροφών από το 2012. Η ιστορία μας όμως πηγαίνει πολλά χρόνια πίσω καθώς η εταιρία μας αποτελεί την συνέχεια της επιτυχημένης πορείας που είχε διαγράψει ο γεωπόνος ζωοτέχνης ΜΠΙΛΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ, ο οποίος και είχε τριακονταετή παρουσία στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας ζωοτροφών. Το γεγονός αυτό έδωσε στην επιχείρηση μας το συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού στην αγορά των Τρικάλων παρέχοντας πελατολόγιο και τεχνογνωσία δοκιμασμένη στο χρόνο. Το πελατολόγιο μας δεν περιλαμβάνει μόνο το νομό Τρικάλων αλλά εκτείνεται και στους όμορους νόμους Λάρισας, Καρδίτσας και Βόλου καθώς επίσης και την Αθήνα και τη Πελοπόννησο αλλά και το εξωτερικό. 

Η επιχείρηση μας έχει δυο γραμμές παραγωγής η μια είναι στάνταρ και αφορά κυρίως στο λιανικό εμπόριο και η δεύτερη είναι εξατομικευμένη παραγωγή, σύμφωνα με τις ανάγκες κτηνοτροφικών μονάδων, και αφορά το χονδρικό εμπόριο και μόνο. Η παραγωγή ζωοτροφών αφορά μονογαστρικά και πολυγαστρικά ζώα και γίνεται με τα πιο σύγχρονα μέσα ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα υγειονομικά προδιαγραφών από το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Πελάτες μας  εκτός από πρότυπες κτηνοτροφικές μονάδες είναι και καταστήματα λιανικού εμπορίου ζωοτροφών καθώς επίσης και εργοστάσια ζωοτροφών. Τέλος διαθέτουμε ένα ευρύ δίκτυο εξωτερικών συνεργατών.

 
     
     
 
 
Το κεντρικό μας κατάστημα βρίσκεται στην οδό Ζηλευτής 1 και το υποκατάστημα μας στη περιοχή Αλώνια Μπάρας, όπου και γίνεται η παραγωγή των ζωοτροφών. Η εταιρία μας σήμερα ασχολείται με το λιανικό και χονδρικό εμπόριο ζωοτροφών παρέχοντας ταυτόχρονα υπηρεσίες συμβουλευτικής, πιο συγκεκριμένα:
 

    1. Εμπόριο σιτηρών 
    2. Εμπόριο σκυλοτροφών, γατοτροφών και τροφών οικόσιτων πτηνών συντροφιάς
    3. Παραγωγή φυραμάτων και κτηνοτροφικών γαλάτων
    4. Μείγματα ζωοτροφών
    5. Παραγωγή Ισορροπιστών και Συμπυκνωμάτων Ζωοτροφών
    6. Διάφορα ευστόμαχα, ηλεκτρολύτες και αδρανοποιητές αφλατοξινών 
    7. Εξοπλισμός κτηνοτροφικών μονάδων και αξεσουάρ ζώων συντροφιάς 
    8. Παροχή εξειδικευμένων συμβουλών με κατάρτιση οικονομικοτεχνικών μελετών
    9. Οδηγίες για τη κατάρτιση σιτηρεσίων 
    10. Ζωοτεχνικές συμβουλές
    11. Σχεδιασμός αγροτικών εγκαταστάσεων 
    12. Εμπόριο απολυμαντικών προϊόντων για κτηνοτροφικές μονάδες 

 

 
     
     

 

Η πολύχρονη παρουσία μας στο χώρο των ζωοτροφών σε συνδυασμό με την πολύπλευρη εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτουμε καθιστά την εταιρία ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΜΠΙΛΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ καλύτερη επιλογή συνεργασίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί το κατάλληλο πρόγραμμα σιτηρεσίου με έμφαση στη κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών σας και με προσανατολισμό στην διατήρηση και αύξηση της παραγωγής σας. Η εταιρία μας προσφέρει συνεχείς συμβουλευτικές υπηρεσίες καλύπτοντας ολόκληρο το φάσμα της διατροφής και διαχείρισης των ζωών.